HD2412 dansk hjemmesideHD2412 Deutsche website
Betalingskort, MobilePay, EAN & PayPal

Fragtpriser

Fragtpriser

Når du fylder i kurven på vores webshop, vil vi gerne have, at fragten er så enkel som mulig, så du ved, hvad du kommer til at betale. Det betyder, at du kan lægge alle de varer i kurven du har lyst til - fragtprisen er den samme, uanset om du køber 1 eller 25 beskæresakse.

Pakkepost

Fragten for almindelige pakker er 49 kr inkl. moms uanset antal varer ved forsendelse i Danmark og til brofaste øer. Vi sender med GLS og sætter pakken, hvis du ikke er hjemme.

Kemikalier

Vores kemikalieprodukter sendes altid med fragtmanden til 75,00 kr inkl. moms.

Pallefragt

Bestiller du en meget stor eller tung vare, der kræver at blive sendt på palle, så er fragtprisen 493,75 kr inkl. moms ved forsendelse til Danmark og brofaste øer.

Blandede forsendelser

Har du både bestilt varer, der kan sendes med pakkepost og andre varer, der skal på palle, så betaler du kun én gang pallefragt.

▶︎ Spar 44,75 kr ved at bestille online

Ringer du og bestiller i telefonen, så er fragten 93,75 kr inkl. moms. Du sparer dermed 44,75 kr inkl. moms i fragt ved at købe online i forhold til at ringe din bestilling ind.

Andre lande

Norge:

Pakkepost 495 DKK inklusiv indfortoldning. Kunden afregner selv med det norske toldvæsen omkring eventuel yderligere moms.

Pallefragt 1500 DKK inklusiv indfortoldning. Kunden afregner selv med det norske toldvæsen omkring eventuel yderligere moms.

Sverige:

Pakkepost 168,75 DKK inklusiv moms.

Pallefragt 975 DKK inklusiv moms.