Fuglekasser

Fuglekasser fra Schwegler

Redekasser til fugle

Vidste du at fuglene i din have er nyttedyr, der æder mange insekter og smådyr, som ellers ville være skadelige for dine planter og blomster? Og at antallet af fugle i mange tilfælde ikke er begrænset af mængden af føde, men af mængden af egnede redesteder? Derfor kan du ofte få flere fugle i din have bare ved at sætte flere fuglekasser op.

Stabil temperatur

Schwegler laver fuglekasser i topkvalitet til mange forskellige fuglearter, som fx mejser, stære, ugler, tårnfalke og træløbere. Redekasserne bygges af træbeton, som består af beton, blandet op med en træmasse. Den kombination gør at varmen inde i fuglekassen stabiliseres så der er lunt længe efter at solen er gået ned og at temperaturen langsomt stiger om morgenen når solen varmer fuglekassen op.

Regntæt top - åndbare vægge

Fuglekasserne fra Schwegler er regntætte på toppen af kassen, mens siderne er malet med en anden type maling, der gør at væggene stadig kan ånde og dermed give luft inde i redekassen.

Nem at rengøre

Det er vigtigt at en god redekasse er nem at gøre ren så den kan renses ordentligt og derfor kan fronten på Schwegler fuglekasser selvfølgelig afmonteres så det er nemt at komme til.

‚Ėļ Hurtige genveje

Aktuelle produkter

Udvalgte produkter


Vi foreslår også: