Velkommen i vores webshop! Vi følger myndighedernes anbefalinger og kører derfor med nedsat bemanding foreløbig indtil den 14.04.20. Vi beder om tålmodighed og forståelse, hvis du oplever ventetid i vores fysiske butik eller længere leveringstid på din webbestilling.
  • ★★ Vores kunders bedømmelse: 4,9
  • ✓ Hurtig levering
HD2412 dansk webshopHD2412 deutscher Onlineshop
Betalingskort, MobilePay, EAN & PayPal

Orientering til HD2412's kunder i forbindelse med COVID 19/Corona-virus

Orientering til HD2412's kunder i forbindelse med COVID 19/Corona-virus

HD2412 følger udviklingen af situationen omkring Corona-virus via opdateringer fra bl.a. Sundhedsstyrelsen.

Vi følger deres anbefalinger om forebyggelse af smitte og opfordrer alle kunder til at gøre det samme.

 

Den nuværende situation bevirker, at vi foreløbigt indtil den 14. april har færre medarbejdere på arbejde i vores butik i Viborg og på vores lager. Afhentning af varer er fortsat muligt, men vi henstiller til, at du bliver ”bag disken”, holder afstand, respekterer evt. markeringer og i øvrigt følger medarbejdernes anvisninger om afspritning osv.

 

Vi opfordrer til, at du i videst muligt omfang kontakter os pr. mail, sms eller telefon. Du kan ringe til os på vores hovednummer 87 281 281 eller sende os en mail på hd2412@hd2412.dk som sædvanlig.

Du kan selvfølgelig også stadig bestille i vores webshop.

Som følge af, at vi har færre medarbejdere på arbejde, kan du opleve længere ekspeditionstid på adressen samt på vores telefoner.

 

Vores udsendelse af varer fortsætter så vidt muligt som vanligt, men afhængig af de næste dages udvikling kan længere leveringstider forekomme.

 

Vi vil løbende opdatere disse informationer. 

 

Vi håber på din forståelse og beklager ulejligheden!