Vi holder lukket Grundlovsdag den 5. juni, men bestil bare her på webshoppen, så pakker vi din ordre, så snart vi er tilbage😃
  • ★★ Vores kunders bedømmelse: 4,8
  • ✓ Hurtig levering
HD2412 dansk webshopHD2412 deutscher Onlineshop
Betalingskort, MobilePay, EAN & PayPal

Mankar

Mankar sprøjter

Mankar Carry

Vores håndbårne sprøjter fra Mankar er meget velegnede, hvis din kultur står tæt eller ikke er plantet i regelmæssige rækker. Steder, hvor en fladebehandling ikke er mulig og den store fleksibilitet fra Mankar virkelig kommer til sin ret.

Indstil doseringen direkte på doseringsventilen, så den passer til det herbicid du bruger. Dysen aktiveres når du trykker på knappen, så der sprøjtes effektivt og kun dér, hvor det er nødvendigt.

For at opnå ens dosering over et areal, skal der tages hensyn til gåhastigheden.

Sprøjterne leveres med sprøjtebredder på 20 cm til 50 cm. På enkelte af sprøjterne skal sprøjtebredden justeres ved at dreje på selve sprøjteskærmen.

Mankar Roll

Sprøjtesystemerne med hjul kan du køre som en trillebør og er derfor meget velegnede til juletræskulturer, der står i rækker eller andre større flader. På grund af den lave vægt er selv stejle stigninger eller fald ikke noget problem.

Vi kan levere rullesprøjter med sprøjtebredder fra 45 cm til 110 cm. Alle sprøjteskærme leveres monteret i en bestemt bredde. Enkelte modeller indstilles manuelt, mens andre tilpasser sig automatisk ved at bøje af for træstammer og lignende.

Se også vores kategori med sikkerhedsudstyr mod kemikalier.

► Hurtige genveje

Aktuelle produkter

Udvalgte produkter


Fandt du ikke, hvad du søgte? Se også kategorierne her:

CP3 Gloria Microfit Serena

Vi foreslår også: