Logo

Velkommen til vores webshop!

Forsendelsesland: Danmark | DKK

Vælg et andet forsendelsesland

Besøg en af vores andre webshops

Kirkeartikler

Kirkeartikler

Juletræsfødder

Juletræsfødder

Juletræsfod til både udendørs og indendørs brug

Vi tilbyder et bredt udvalg i juletræsfødder, både med og uden vandbeholder, der holder dit træ frisk og grønt i lang tid.

Juletræsfødderne fra Krinner har gribearme og fodpedal, der gør det meget nemt at fastspænde og rette dit juletræ op så det står flot lodret.

Med den specielle Krinner-teknik kan du nemt montere juletræet i foden alene.

Krinner fødderne er optimale både til brug hjemme i din stue, i kirker og i haven.

Vis mig mere

Opbinding

Her ser du alle vores produkter, der kan hjælpe dig med at lave en effektiv opbinding, og som samtidig er skånsomme over for dine træer, planter og blomster.

Opbinding af træer kan skade stammen, så det bør kun gøres, når det er nødvendigt at give rødderne ro til at vokse.

Vis mig mere

Plantebeskyttelse

Når man har plantet nye træer og planter, er det vigtigt at give dem optimal beskyttelse mod vildt- og bidskader, let frost, hård vind og sol.

Døjer du med, at harer gnaver eller rådyr fejer på dine træer, så er det en god ide at beskytte træerne med vækstrør eller plantespiraler. Du kan også smøre træerne med Trico fårefedt, som skræmmer vildtet ved hjælp af lugt. Vær opmærksom på, at du skal have autorisation til at bruge sprøjtemidler for at købe Trico. 

Juletræernes topknopper kan beskyttes med knopbeskyttere, så du slipper for ødelagte toppe, hvis rådyrene skulle komme forbi i løbet af vinteren og have lyst til en godbid. Knopbeskytterne monteres nemt på toppene og tages af juletræerne og tages af i det tidlige forår, inden træerne begynder at vokse.

Vis mig mere
Plantning

Plantning

Udstyr til plantning

Plantning af træer og juletræer går meget nemmere, når man har det rette udstyr. Her finder du alt fra plantetasker og planterør til planteetiketter og planteskeer.

Starter du helt fra bunden med at så frø, så se også HedeDanmarks store frøudvalg.

Plantning af træer

Det rette tidspunkt for plantningen af dine frugttræer, skov eller juletræer er om foråret eller om efteråret. Her er jorden som regel fugtig og rødderne får derved de bedste betingelser for en god vækst helt fra starten. Ofte kan foråret dog være tørt og solrigt, så vil du være helt sikker på, at dine nyplantede træer ikke kommer til at mangle vand, og du ikke har mulighed for at vande, er det tilrådeligt at plante træer i efterårsmånederne. 

Ved plantning af træer i september-november er der som regel masser af fugt i jorden. Derudover er jordtemperaturen højere end om foråret, og det kan, sammen med ofte lunere luft, bidrage til at træerne får mulighed for at etablere et godt rodnet, inden vinteren for alvor sætter ind. På den måde er træerne allerede stærke og klar til en eventuel tørkeperiode, når foråret kommer.

Skal du plante mange træer på én gang, kan det rette udstyr til plantning være en stor hjælp. En plantetaske eller plantekurv kan gøre det nemmere for dig at bære mange planter på én gang, og et planterør kan skåne din ryg mod de mange buk, hvis du planter små planter som f.eks. jiffyplanter.

Skal du i gang med at pode dine egne træer, kan du finde podeknive, podevoks og podebånd i kategorien podning.

Se også vores kategori med opbinding til nyplantede og etablerede træer.

Vis mig mere

Haveredskaber

Haveredskaber

Her finder du alle redskaber til haven, planteskolen, anlægsgartneri og plantning af træer.

Fiskars haveredskaber

Mange af vores haveredskaber er fra Fiskars Classic, som tidligere hed Zinck-Lysbro. Du får derfor den kendte kraftige kvalitet, som kan holde i mange år. 

Haveredskaberne fra Fiskars Classic er kendetegnet ved et solidt skaft i asketræ, som forarbejdes grundigt, inden det lakeres for optimal holdbarhed. Den grundige forarbejdning og facondrejning sikrer dig et optimalt greb om redskaberne og træet føles altid lunt og behageligt i hånden i modsætning til et skaft af metal.

Hovedet og skaftet på redskaberne fra Fiskars Classic er som regel samlet i et lukket rør eller sat sammen med nitter, hvilket gør samlingen meget stærk og modstandsdygtig over for vrid, stød og træk.

Du kan kende haveredskaberne på den klassiske røde lakering af redskabshovederne og håndtagene, som, udover en flot finish, tilføjer ekstra lang holdbarhed til metallet på dine redskaber. 

Vi har både de klassiske haveredskaber som spade, skovl, haverive og greb, men også de mere specielle som le, segl, skuffejern og ulmerhakke. Så uanset om du er på udkig efter en opgradering af dine slidte gamle haveredskaber, eller du skal i gang med en ny måde at dyrke din have eller køkkenhave på, så finder du et rigt udvalg i Fiskars haveredskaber her.

Opgrader dit redskabsskur med haveredskaber fra Fiskars Classic og vær sikker på at have gode redskaber i mange år fremover!

Vis mig mere

Fuglekasser og insekthoteller

Vil du gerne give fuglene bedre betingelser for at slå sig ned i netop din have? Så bør du helt sikkert overveje at investere i et fuglehus.

Hos HD 2412 finder du et stort udvalg af fuglehuse i træbeton fra det tyske kvalitetsmærke Schwegler. Fuglehusene fra Schwegler er diskrete og falder godt i med omgivelserne både sommer og vinter. På de fleste af kasserne kan du afmontere frontpladen, hvorved det er nemt at tømme kassen for sidste års redemateriale, inden der flytter nye beboere ind.

Fuglehusene fås i flere forskellige størrelser og udformninger med en eller flere bestemte fuglearter for øje. Du kan derfor vælge det fuglehus, der passer til den fugleart, du gerne vil have flere af i din have. Du kan finde alle vores produkter her på hjemmesiden eller i vores fysiske butik, ligesom vi også har mulighed for at sende dine varer direkte hjem til dig.

Få et aktivt fugleliv i haven med en hyggelig fuglekasse

Der er mange fordele ved at investere i en fuglekasse eller to, der kan pryde haven hele året rundt:

  • Lær nye fuglearter at kende - når du sætter en fuglekasse op i dine træer eller på et stakit i haven, vil det tiltrække flere unikke fuglearter, som formentlig vil finde fuglekassen interessant som et oplagt og trygt sted at ruge.
  • Følg med i naturens gang - følg diskret med fra sidelinjen i alle faserne, lige fra når fuglene bygger rede, til æggene klækker, og de små unger skal opfostres.
  • Udsmyk din have med noget nyttigt - fuglekasser ser både hyggelige og hjemlige ud, og klæder derfor enhver have.

Insekthoteller

Som noget nyt har vi nu også forskellige typer af insekthoteller fra Schwegler. Insektkasserne er fremstillet i holdbar træbeton og giver ly til mange typer af insekter.

Placer insekthotellet på en sydvendt mur, gerne omkranset af buske eller klatrende planter.

Vis mig mere

Alt til kirkegårde

Kirkegårdsflyeren 2023 er på hele 28 sider - fyldt med nye og kendte redskaber og hjælpemidler til dit arbejde på kirkegården.

I folderen finder du alt lige fra river, rygsprøjter og regntøj til elsakse, håndsakse, gødning, hegn, spader, plantespiraler, regntøj og skovningsudstyr.

Kig folderen igennem lige her på siden og køb direkte via webshoppen.

Anbefalet til dig

Din leverandør af kirkegårdsartikler

HD 2412 har et stort udvalg af produkter, som kan bruges i arbejdet på og med kirkegårde. Sortimentet består bl.a. af beskæresakse, elsakse, gødning, rygsprøjter, opbinding, regntøj, fuglekasser, juletræsfødder, haveredskaber og meget andet.

Om HD 2412

Siden 1976 har vi leveret udstyr til brug i skoven, til produktion af juletræer og pyntegrønt samt til planteskoler og anlægsgartnerier.

Ønsker du at vide mere om vores forskellige produkter, eller har du andre spørgsmål, så kontakt os gerne på tlf. 87 281 281. 

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige de produkter, du har behov for.