Logo

Velkommen til vores webshop!

Forsendelsesland: Danmark | DKK

Vælg et andet forsendelsesland

Besøg en af vores andre webshops

Kirkeartikler

Kirkeartikler

Opbinding

Opbinding

Her ser du alle vores produkter, der kan hjælpe dig med at lave en effektiv opbinding, og som samtidig er skånsomme over for dine træer, planter og blomster.

Opbinding af træer kan skade stammen, så det bør kun gøres, når det er nødvendigt at give rødderne ro til at vokse.

Vis mig mere

Plantebeskyttelse

Når man har plantet nye træer og planter, er det vigtigt at give dem optimal beskyttelse mod vildt- og bidskader, let frost, hård vind og sol.

Døjer du med, at harer gnaver eller rådyr fejer på dine træer, så er det en god ide at beskytte træerne med vækstrør eller plantespiraler. Du kan også smøre træerne med Trico fårefedt, som skræmmer vildtet ved hjælp af lugt. Vær opmærksom på, at du skal have autorisation til at bruge sprøjtemidler for at købe Trico. 

Juletræernes topknopper kan beskyttes med knopbeskyttere, så du slipper for ødelagte toppe, hvis rådyrene skulle komme forbi i løbet af vinteren og have lyst til en godbid. Knopbeskytterne monteres nemt på toppene og tages af juletræerne og tages af i det tidlige forår, inden træerne begynder at vokse.

Vis mig mere

Håndsakse og beskæresakse

Vi har et stort udvalg af havesakse, håndsakse og beskæresakse fra både Felco, Wolf og Löwe og kan hurtigt levere reservedele som fx. nye skær eller fjedre, hvis din saks skulle ske at gå i stykker.

Vores beskæringssakse holder sig skarpe længe, men vil du holde din saks i topform efter lang tids brug, så kan vi også levere slibesten og slibestål til dig.

Vis mig mere
Plantning

Plantning

Udstyr til plantning

Plantning af træer og juletræer går meget nemmere, når man har det rette udstyr. Her finder du alt fra plantetasker og planterør til planteetiketter og planteskeer.

Starter du helt fra bunden med at så frø, så se også HedeDanmarks store frøudvalg.

Vis mig mere

Haveredskaber

Haveredskaber

Her finder du alle redskaber til haven, planteskolen, anlægsgartneri og plantning af træer.

Vis mig mere

Fuglekasser og insekthoteller

Vil du gerne give fuglene bedre betingelser for at slå sig ned i netop din have? Så bør du helt sikkert overveje at investere i et fuglehus.

Hos HD 2412 finder du et stort udvalg af fuglehuse i træbeton fra det tyske kvalitetsmærke Schwegler. Fuglehusene fra Schwegler er diskrete og falder godt i med omgivelserne både sommer og vinter.

Vis mig mere

Alt til kirkegårde

Kirkegårdsflyeren 2023 er på hele 28 sider - fyldt med nye og kendte redskaber og hjælpemidler til dit arbejde på kirkegården.

I folderen finder du alt lige fra river, rygsprøjter og regntøj til elsakse, håndsakse, gødning, hegn, spader, plantespiraler, regntøj og skovningsudstyr.

Kig folderen igennem lige her på siden og køb direkte via webshoppen.

5 gode grunde til at bygge et kvashegn

Et kvashegn kan skabes over tid af bl.a. afklip fra  træer og buske. Der er mange gode grunde til, at du burde gå i gang med at bygge kvashegn med det samme.

Fuglekasser sikrer et aktivt fugleliv

Hæng fuglekasser op, og lad fuglene hjælpe dig af med de skadevoldende insekter.

Anbefalet til dig

Din leverandør af kirkegårdsartikler

HD 2412 har et stort udvalg af produkter, som kan bruges i arbejdet på og med kirkegårde. Sortimentet består bl.a. af beskæresakse, elsakse, gødning, rygsprøjter, opbinding, regntøj, fuglekasser, juletræsfødder, haveredskaber og meget andet.

Om HD 2412

Siden 1976 har vi leveret udstyr til brug i skoven, til produktion af juletræer og pyntegrønt samt til planteskoler og anlægsgartnerier.

Ønsker du at vide mere om vores forskellige produkter, eller har du andre spørgsmål, så kontakt os gerne på tlf. 87 281 281. 

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige de produkter, du har behov for.