Logo

Velkommen til vores webshop!

Forsendelsesland: Danmark | DKK

Vælg et andet forsendelsesland

Besøg en af vores andre webshops

Fyraftensmøde - Top-Stop Twist vækstregulering

Er du interesseret i at vide mere om mekanisk vækstregulering? Du har nu mulighed for gratis at deltage i fyraftensmødet, hvor Lars Geil, der er opfinder af Top-Stop Twist tangen, vil dele ud af sine erfaringer.

HD 2412 afholder i samarbejde med Lars Geil fyraftensmøde om mekanisk vækstregulering med den originale Top-Stop Twist tang. Lars Geil har opfundet den originale Top-Stop Twist tang, og du vil på fyraftensmødet få unik mulighed for at høre opfinderen selv fortælle om metoden, og dele ud af sine mange års erfaringer med mekanisk vækstregulering. Alle, der har interesse for mekanisk vækstregulering, er velkomne til dette arrangement. 

Lars Geil har indgående og evidensbaseret kendskab og erfaring med vækstregulering. I mere end 25 år har Lars Geil fortaget forsøg, og han har på baggrund af denne erfaring opfundet og udviklet en effektiv metode til at reducere væksten i topskuddet.

Den nye twistmetode

Ønsket om at reducere topskuddenes længdevækst har givetvis eksisteret lige så længe, som der er dyrket juletræer, men der har gennem tiden været afprøvet adskillige metoder og midler.
Lars Geil har på baggrund af egen erfaringer opfundet en twistmetode til mekanisk vækstregulering. Med den nye metode kan du nøjes med ét klem pr. træ, hvilket gør arbejdet utrolig effektiv. Dermed bliver det nu muligt at behandle væsentlig flere træer pr. arbejdstime.

Hvis du er interesseret i ekspertviden om mekanisk vækstregulering med Top-Stop Twist tangen, så er dette arrangement en gylden mulighed. På fyraftensmødet får du naturligvis også unik mulighed for selv at stille spørgsmål.

Tilmelding

Tilmelding skal ske til Lars Geil senest d. 1. maj på lars@larsgeil.dk

Tid
03. maj 2023 kl. 15:00 - kl. 17:00
Sted
Burmlundvej
, Gl. Rye, Ry, Danmark