Logo

Velkommen til vores webshop!

Forsendelsesland: Danmark | DKK

Vælg et andet forsendelsesland

Besøg en af vores andre webshops

Frugt, bær og vin

Frugt, bær og vin

Udstyr til frugt-, bær- og vindyrkning

Ukrudtsværn

Ukrudtsværn

Forskellige former for ukrudtsværn kan hjælpe dig med at holde ukrudtet nede uden sprøjtemidler. 

Vi har flere miljøvenlige alternativer til sprøjtemidler her på siden - tag et kig på vores ukrudtsdug, planteplader i pap eller kokos.

Vis mig mere

Opbinding

Her ser du alle vores produkter, der kan hjælpe dig med at lave en effektiv opbinding, og som samtidig er skånsomme over for dine træer, planter og blomster.

Opbinding af træer kan skade stammen, så det bør kun gøres, når det er nødvendigt at give rødderne ro til at vokse.

Vis mig mere

Plantebeskyttelse

Når man har plantet nye træer og planter, er det vigtigt at give dem optimal beskyttelse mod vildt- og bidskader, let frost, hård vind og sol.

Døjer du med, at harer gnaver eller rådyr fejer på dine træer, så er det en god ide at beskytte træerne med vækstrør eller plantespiraler. Du kan også smøre træerne med Trico fårefedt, som skræmmer vildtet ved hjælp af lugt. Vær opmærksom på, at du skal have autorisation til at bruge sprøjtemidler for at købe Trico. 

Juletræernes topknopper kan beskyttes med knopbeskyttere, så du slipper for ødelagte toppe, hvis rådyrene skulle komme forbi i løbet af vinteren og have lyst til en godbid. Knopbeskytterne monteres nemt på toppene og tages af juletræerne og tages af i det tidlige forår, inden træerne begynder at vokse.

Vis mig mere
Plantning

Plantning

Udstyr til plantning

Plantning af træer og juletræer går meget nemmere, når man har det rette udstyr. Her finder du alt fra plantetasker og planterør til planteetiketter og planteskeer.

Starter du helt fra bunden med at så frø, så se også HedeDanmarks store frøudvalg.

Vis mig mere

Podning

Vi har alt, hvad du skal bruge til podning af træer, frugttræer og haveplanter.

Når du skal pode træer og planter er det vigtigt at have det rigtige podeudstyr, så du uden afbrydelser eller tekniske udfordringer som f.eks. en sløv kniv eller for korte podebånd, kan lave dine frugttræer, allétræer eller rhododendron.

Vis mig mere

Fuglekasser og insekthoteller

Vil du gerne give fuglene bedre betingelser for at slå sig ned i netop din have? Så bør du helt sikkert overveje at investere i et fuglehus.

Hos HD 2412 finder du et stort udvalg af fuglehuse i træbeton fra det tyske kvalitetsmærke Schwegler. Fuglehusene fra Schwegler er diskrete og falder godt i med omgivelserne både sommer og vinter.

Vis mig mere

Anbefalet til dig

HD 2412 er din leverandør af udstyr til frugt-, bær- og vinproduktion

HD 2412 har et stort udvalg af produkter til frugt-, bær- og vinproduktion. Sortimentet består bl.a. af sakse, podeudstyr, opbinding, vandingsposer, hegn, regntøj, fuglekasser og meget andet.

 

Om HD 2412

Siden 1976 har vi leveret udstyr til brug i skoven, til produktion af juletræer og pyntegrønt samt til planteskoler og anlægsgartnerier. Ønsker du at vide mere om vores forskellige produkter, eller har du andre spørgsmål, så kontakt os gerne. 

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige de produkter, du har behov for.