Logo

Velkommen til vores webshop!

Forsendelsesland: Danmark | DKK

Vælg et andet forsendelsesland

Besøg en af vores andre webshops

IPM Messe 2024

IPM er Europas største messe inden for det grønne område. De senere år er også juletræer og pyntegrønt kommet på dagsordenen.

 

Hvert år, ved udgangen af januar, afholdes IPM messen. IPM-udstillingen er Europas største showcase inden for planter, blomster, potteplanter og meget mere. Her præsenteres ikke kun juletræer og klippegrønt, men også et bredt udvalg af fagfolk inden for det grønne område strømmer til for at deltage.

Udstillingen strækker sig over fire dage og tiltrækker omkring 60.000 besøgende, hovedsageligt kompetente eksperter inden for den grønne sektor. Dette gør IPM til et nøglepunkt for indkøbere fra store detailkæder, der ønsker at analysere tendenserne på det kommende års marked.

For danske virksomheder er IPM-messen en enestående mulighed for at engagere sig med eksisterende kunder og samtidig skabe nye forbindelser med henblik på fremtidige salgsmuligheder.

På juletræsmarkedet giver messen mulighed for at evaluere sæsonen og modtage feedback fra internationale aktører for at danne et indtryk af, hvordan det seneste år har udviklet sig. Adskillige danske virksomheder benytter lejligheden til at præsentere sig selv og styrke deres position på markedet.

Endelig er det værd at nævne, at mange danske eksportvirksomheder, også deltager som besøgende på messen, særligt for at indsamle information om de seneste trends på det internationale eksportmarked, inden den kommende sæson for alvor tager fart senere på året.

HD 2412 er med som besøgende på messen.

Tid
23. januar 2024
til
26. januar 2024
Sted
IPM Messe
Norbertstrasse
45131, Essen, Tyskland