Logo

Velkommen til vores webshop!

Forsendelsesland: Danmark | DKK

Vælg et andet forsendelsesland

Besøg en af vores andre webshops

Langesømesse 2024

Den 3. torsdag i august afholdes Europas største messe inden for juletræer og pyntegrønt. Glæd dig til en dag i bøgeskoven med masser af inspiration.

Fagmesse for juletræer og pyntegrønt

Torsdag den 15. august 2024 afholdes Langesømessen - Europas største messe inden for juletræs- og pyntegrøntsbranchen. Messen er arrangeret af Langesø Gods, og afholdes i godsets park. Deltagerne på Langesømessen kommer fra hele den europæiske juletræs- og pyntegrøntsbranche. Der forventes ca. 2.000 besøgende til denne messe.

Messen er åben for alle, og der er foruden et stort udvalg af udstillere også konkurrencer, events og foredrag i løbet af dagen. Dette gør Langesømessen til en hyggelig begivenhed under trækronerne. 

Tilmelding til messen er ikke nødvendig.

Da messens fokus ligger på juletræer og pyntegrønt, vil der naturligvis være et stort udvalg af produkter og maskiner til netop denne branche, men der er også flere udstillere med tilbehør og maskiner til skovbrug og naturpleje.

Besøg HD 2412's stand

HD 2412 deltager naturligvis også som udstiller på Langesømessen 2024. Vi tager stort set hele vores produktudvalg med, og du finder os på en stor stand lige midt i skoven. Besøg vores stand og få en snak med HD 2412's medarbejdere. Vi serverer en øl eller sodavand, som kan nydes ved vores caféborde.

Tid
15. august 2024 kl. 09:00 - kl. 17:00
Sted
Langesø Skovbrug
Langesøvej 146 C
5462, Morud, Danmark