Logo

Velkommen til vores webshop!

Forsendelsesland: Danmark | DKK

Vælg et andet forsendelsesland

Besøg en af vores andre webshops

Temadag Fyn

Tirsdag d. 27. februar 2024 har du mulighed for at blive opdateret pĂĄ den nyeste viden i branchen.

I februar 2024 bliver det igen muligt at deltage i Temadag Fyn. Arrangementet afholdes af Danske Juletræer. Hvis du ønsker at blive opdateret på den nyeste viden og høre mere om tidens trends og tendenser, så kan Temadag Fyn meget vel være et spændende arrangement for dig. Arrangementet afholdes d. 27. februar 2024 i Vissenbjerg.

På temadagen vil du få mulighed for at hilse på kollegaer i branchen, se det nyeste udstyr på markedet og så vil du desuden blive klogere på den kommende sæson.

Praktiske oplysninger

Direktør for Danske Juletræer Claus Jerram Christensen og Peter Ryhmer er kursusansvalige på denne dag.
Kurset vil blive afholdt i et behageligt lokale, hvor der tilbydes kaffe/te samt morgenbrød fra kl. 08.30. Senere på dagen vil der være frokostbuffet med øl og vand. Om eftermiddagen bliver der budt på kaffe/te samt kage.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu! Tilmeldingsfristen for arrangementet er 20. februar. Klik her og tilmeld dig til arrangementet.

Det koster 1.300 kr. at deltage i arrangementet, hvis du er medlem af Danske Juletræer. Øvrige deltagere koster 2.000 kr. Ved fysisk deltagelse vil du modtage en opdateret planteværnsbog, Planteværn 2024, som vil blive udleveret ved ankomsten.

Livestreaming

Hvis det ikke er muligt at være fysisk til stede, kan du i stedet deltage via livestreaming. Denne form for deltagelse koster 1.000 kr. for medlemmer og 1.500 kr. for øvrige. Prisen er ekskl. planteværnsbogen Planteværn 2024, som kan bestilles separat på Danske Juletræers hjemmeside.
 
Tid
27. februar 2024 kl. 08:30 - kl. 15:00
Sted
VELAS
Damsbovej 12
5492, Vissenbjerg, Denmark