Logo

Velkommen til vores webshop!

Forsendelsesland: Danmark | DKK

Vælg et andet forsendelsesland

Besøg en af vores andre webshops

Hvor meget juletræsnet skal jeg bruge?

Her her kan du nemt beregne, hvor meget juletræsnet, du skal bruge. 

Du indtaster bare antallet af træer, der skal nettes samt den gennemsnitlige højde på træerne, så får du at vide, hvor mange meter net, du skal bruge, og hvor mange baller, det svarer til. 

Når du har fundet ud af, hvor meget juletræsnet du skal bruge, så bestil det her på siden eller ring til os på tlf. 87 281 281.

(skriv fx 1000)
(skriv fx 1,8)
Indtast antal træer og længde - så beregner vi, hvor meget net du skal bruge.
Bestil nu
Juletræsnet

Juletræsnet

Net til juletræer

Slip for løbemasker og minimér mængden af affald i din plantage med vakuumpakkede juletræsnet fra NovaNet.

Vores VacuNet juletræsnet passer til både CompacTree Netopmaskiner, Tree Tech netmaskinen fra Bredsgaard, hydrauliske maskiner og håndtragte.

Så meget net skal du bruge

Prøv vores netberegner og se, hvor mange meter du skal bruge til at nette dine juletræer. Det er nemt og hurtigt og du får endda vist, hvor mange baller det svarer til i både 3.000 og 4.000 meter baller.

Pakket i 300/400 meter ringe

VacuNet er pakket i baller med enten 3.000 eller 4.000 meter net, delt op i ringe á 400 meter så du ikke så ofte skal skifte ring på netmaskinen - det sparer tid.

Vi har også en discountmodel

Vi kan desuden levere et billigere juletræsnet, der er velegnet til tragte, hvor nettet trækkes ud over juletræet uden at nettet følger med ind gennem tragten.

Det kan fx. være til spejdere, der sælger juletræer eller til dig, der har en salgsplads med fæld-selv-juletræer.

Dette net leveres i baller á 3.000 meter eller ringe á 300 meter.

Brug for andet?

Ring til os på 87 281 281, hvis du har brug for andre varianter af juletræsnet, eller du er i tvivl om noget.

Vis mig mere

Paller og tilbehør

Juletræspaller

Her finder du juletræspaller, palleskruer, sidebrædder, pallesnor, palleetiketter og andet tilbehør.

Juletræspaller fra HD2412 er lavet af kvalitetstræ, som kan tåle belastningen, som opstår, når en palle er fuldt pakket med juletræer. 

Sidebrædderne er trykprøvede og har afrundede kanter på den ene side og rette kanter på den anden, så du nemt kan mærke, om brættet vender rigtigt, når det skal skrues på pallen. Brædderne laves af langsomtvoksende træ, hvilket højner styrken i træet.

Brædderne er forborede med forsænkede huller, så du nemt og hurtigt kan skrue skruerne i.

Vi gennemgår alle partier sidebrædder, når vi får dem fra savværket og tager stikprøver, så risikoen for fejl i brædderne minimeres.

Har du brug for varmebehandlede paller og sidebrædder til eksport, så har vi også det. Du kan altid ringe til os på 87 281 281 og få et tilbud på pris og levering.

Vis mig mere

Juletræstragte og juletræsspidsere

Netmaskine til juletræer

Uanset, om du skal bruge en juletræstragt til salg af juletræer fra din indkørsel på villavejen, en salgsplads på en tankstation eller ved et supermarked, så har vi den nettragt, der passer til formålet.

Sæt juletræsnet på tragten og træk et juletræ igennem - så er træet klar til at blive fragtet hjem til din kunde.

Hvilken størrelse juletræstragt skal jeg bruge?

En god standardstørrelse på tragte til stadepladser er Ø45 cm. Diameteren er målt på udgangshullet og angiver den omtrentlige størrelse på juletræet, når det er nettet. Husk altid at købe din juletræstragt i samme størrelse som dit juletræsnet.

Metal eller glasfiber?

Vi har tragte af både metal og glasfiber, hvor dem af glasfiber er nemmest at trække træer igennem på grund af den lavere friktion. Derudover kan du få tragte med en fliseholder, som kan danne kontravægt til dit eget træk, hvis du er alene om at nette juletræer.

Vi har også Black Line tragte til CT-Netop med konus og Treepacker netmaskiner, hvis du netter træerne direkte i kulturen til læsning på paller og eksport.

Vis mig mere