Logo

Velkommen til vores webshop!

Forsendelsesland: Danmark | DKK

Vælg et andet forsendelsesland

Besøg en af vores andre webshops

/Files/Images/Ecom/Etiketter/Etiketter_med mand på mark_facebook.jpg

Etiketter til juletræer

Juletræer
Hvis du sælger juletræer, kan det være en fordel at inddele og sortere dine træer efter størrelser, prisklasser, sorter eller noget helt andet.

Med juletræsetiketter kan du på en smart og effektiv måde inddele træerne i din plantage i forskellige klasser/grupper. Der findes et væld af forskellige etiketter bl.a. etiketter, som kan klipses på eller sløjfeetiketter. Derudover kan du få dine etiketter fremstillet i forskellige materialer. Du kan vælge mellem Tyvek og PVC materialer.

Skal jeg vælge Tyvek eller PVC?

Fordelen ved at vælge Tyvek etiketter er, at materialet er stærkt og vejrbestandigt. Med Tyvek etiketter kan du være sikker på, at dine etiketter er holdbare, at de ikke knækker og at de ikke mister farven, selvom de er placeret udendørs i en lang periode med fugtigt og ustadigt vejr.

Fordelen ved at vælge PVC etiketter er, at det er et billigere alternativ til Tyvek materialet. PVC kan holde til fugt i en kortere periode, men i modsætningen til Tyvek materialet, holder PVC materialet ikke til hårdt vejr i en længere periode. Derfor anbefales PVC etiketter primært til pyntegrønt, kranse og lignende, som bruges mest inden døre. PVC etiketter kan naturligvis også bruges på juletræer, hvis etiketterne først placeres på træerne på salgspladsen. Den flotte glans på PVC etiketter gør, at de fungerer godt som salgsetiketter, hvis de først sent kommer på træerne.

Dine behov bør derfor danne fundamentet for materialevalget.

Standardetiketter

Hos HD 2412 forhandler vi et stort udvalg af standardetiketter. Etiketterne er fremstillet med fortløbende numre på både blok og etikette. Med dette system kan du holde nøje regnskab med, hvor mange træer, der er mærket i hver enkelt farve i hver enkelt parcel. Du skal blot skrive start- og slutnummer op.

Du kan bestille etiketter fra vores standardsortiment i flere forskellige størrelser, farver og former. Se udvalget af etiketter her.

Dine ønsker og behov er naturligvis afgørende for, hvilken størrelse etiketter du skal vælge, hvor mange farver du bør vælge, og ikke mindst hvilken type etiketter, du skal vælge. HD 2412 sidder naturligvis klar med råd og vejledning, hvis du skulle være i tvivl.

Juletræsetiketter med eget design

Hvis du er på udkig efter etiketter til din kultur, og du samtidig har et ønske om juletræsetiketter med dit eget design, har du også mulighed for at få specialdesignet dine etiketter hos HD 2412. Det er helt op til dig at beslutte, om dine etiketter skal have tekst, logo, stregkode, fortløbende numre. Processen foregår således:
👉 1) Fortæl os om din idé og indsend evt. logo, skitse, tekst mv. 

👉 2) HD 2412 udarbejder grafisk forslag

👉 3) Forslag sendes til dig via mail

👉 4) For en merpris har du mulighed for at melde tilbage med evt. ændringer

👉 5) Etiketten justeres og nyt forslag fremsendes

👉 6) Godkendelse og bestilling

👉 7) Etiketter leveres efter ca. 8 uger

Hvis du ønsker at få fremstillet etiketter med dit eget design, skal du være opmærksom på, at du skal bestille minimum 1.000 stk. pr. variant eller farve, og at mindste oplag er 5.000 stk.

Kontakt HD 2412, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan lave juletræsetiketter, som passer til netop dine ønsker og behov.

Del denne