Logo

Velkommen til vores webshop!

Forsendelsesland: Danmark | DKK

Vælg et andet forsendelsesland

Besøg en af vores andre webshops

HD 2412 - din leverandør af udstyr til juletræsproduktion og pyntegrønt

HD 2412 - din leverandør af udstyr til juletræsproduktion og pyntegrønt

Udforsk vores sortiment og find alt udstyr til produktion af juletræer og pyntegrønt

Siden 1976 har vi udviklet og solgt produkter til folk, der arbejder i og med naturen. Vi leverer skovudstyr, sikkerhedsydstyr, værktøj, redskaber, reservedele og beklædning til brug i naturen. Hos HD 2412 vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige grej og udstyr til bl.a.

 

   produktion af juletræer og pyntegrønt

   pleje og vedligeholdelse af grønne områder

   ukrudtsbekæmpelse   

   dig selv, når du arbejder i plantage og mark

 

Vi brænder for at give dig en uovertruffen og personlig service, og har vi ikke lige det, du står og mangler, så vil vi elske at høre fra dig.

 

Vi går op i kvalitet og tror på, at gode og holdbare produkter giver en større glæde, når arbejdet skal udføres. Vi kender følelsen af at få et godt redskab i hånden og glæden ved, at arbejdsopgaven kan udføres uden at skulle ærgre sig over et knækket skaft eller et par utætte handsker.

 

Derfor vil du også finde produkter, som du ikke kan finde i det traditionelle byggemarked. Kvalitet og personlig service er helt afgørende for os, og derfor har du også muligheden for altid at ringe og snakke med os, hvis du har spørgsmål eller udfordringer, som du har brug for råd omkring.

Nedenfor finder du et udvalg af nogle af de produkter, vi kan tilbyde dig til dit arbejde i juletræer, mark og skov.

Kan du ikke finde det, du leder efter, så giv os et kald på 87 281 281.

Topskudsregulering

Topskudsregulering

Topskudsreguleringen er noget af det vigtigste arbejde, når du har juletræer og handler om at undgå, at dine træer får for lange topskud.

Kemikaliet, der anvendes til kemisk topskudsregulering af juletræer, indeholder et stof, der svarer til det naturlige plantehormon auxin. 

Man starter behandlingen af juletræerne, når de har en gennemsnitshøjde på 1 meter.

Vis mig mere

Formning af juletræer

Formning af dine juletræer kan både gøres med håndsaks, grensaks, elsaks, trykluftsaks, hækkesaks eller en formhugningskniv.

Hvilken metode der passer bedst til dig og dine juletræer, bestemmer du helt selv, men her på siden finder du alle typer af sakse, knive og sabler, som er velegnede til arbejdet med formhugning og formklipning. 

Vis mig mere

Reparation af juletræer

Reparation af dine juletræer er et vigtigt gøremål i kulturen. Træer med skæve, opretvoksende grene eller asymmetriske grenkranse vil naturligvis blive nedklassificeret og kan måske være svære at sælge. Derfor er det vigtigt at sætte ind med reparationsarbejdet i god tid, så træet kan nå at vokse til i den position, du har rettet grenene til.

Vis mig mere

Mekanisk eller kemisk vækstregulering?

Der findes flere metoder til at regulere væksten topskuddets vækst. Læs mere om, hvilken metode, der passer bedst for dig.

Forbered dig nu
Juletræsetiketter og mærkeudstyr

Juletræsetiketter og mærkeudstyr

Vi leverer juletræsetiketter og sløjfeetiketter i både Tyvek og PVC til brug i din juletræskultur. Tyvek materialet har nogle helt unikke egenskaber, som blandt andet gør, at det ikke knækker og ikke påvirkes af vejr og vind.

Derudover er de nemmere at adskille, når man går rundt i fugtigt vejr ude blandt juletræerne. Tyvek klistrer ikke sammen, som PVC nemt kan gøre.

Vi anbefaler derfor altid at bruge Tyvek etiketter til mærkning af juletræer, da disse etiketter typisk skal sidde længere ude i vejr og vind. Til pyntegrønt kan man derimod godt nøjes med at bruge mærker i PVC, da det typisk opbevares inde.

Vis mig mere

Juletræstragte og juletræsspidsere

Netmaskine til juletræer

Uanset, om du skal bruge en juletræstragt til salg af juletræer fra din indkørsel på villavejen, en salgsplads på en tankstation eller ved et supermarked, så har vi den nettragt, der passer til formålet.

Sæt juletræsnet på tragten og træk et juletræ igennem - så er træet klar til at blive fragtet hjem til din kunde.

Vis mig mere
Bestil nu

Juletræsnet

Net til juletræer

Slip for løbemasker og minimér mængden af affald i din plantage med vakuumpakkede juletræsnet fra NovaNet.

Vores VacuNet juletræsnet passer til både CompacTree Netopmaskiner, Tree Tech netmaskinen fra Bredsgaard, hydrauliske maskiner og håndtragte.

Vis mig mere

Sådan skræmmer du fuglene væk

Her kan du læse mere om forskellige metoder til at skræmme fugle væk fra din juletræskultur.

Se et udvalg af vores udstyr til juletræs- og pyntegrøntproduktion