Logo

Velkommen til vores webshop!

Forsendelsesland: Danmark | DKK

Vælg et andet forsendelsesland

Besøg en af vores andre webshops

HD 2412 - din leverandør af udstyr til professionel naturpleje

HD 2412 - din leverandør af udstyr til professionel naturpleje

Udforsk vores sortiment og find alt udstyr til vedligeholdelse og pleje af grønne områder

Hos HD 2412 vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige grej og udstyr til

   såning og plantning af blomster, grøntsager, træer og buske

   opbinding af træer

   ukrudtsbekæmpelse

​   podning

   pleje og vedligeholdelse af grønne områder

Siden 1976 har vi udviklet og solgt produkter til folk, der arbejder i og med naturen. Vi brænder for at give dig en uovertruffen og personlig service, og har vi ikke lige det, du står og mangler, så vil vi elske at høre fra dig.

  • Vi går op i kvalitet og tror på, at gode og holdbare produkter giver en større glæde, når arbejdet skal udføres. Vi kender følelsen af at få et godt redskab i hånden og glæden ved, at arbejdsopgaven kan udføres uden at skulle ærgre sig over et knækket skaft eller et par utætte handsker.

Derfor vil du også finde produkter, som du ikke kan finde i de traditionelle byggemarkeder. Kvalitet og personlig service er helt afgørende for os, og derfor har du også muligheden for altid at ringe og snakke med os, hvis du har spørgsmål eller udfordringer, som du har brug for råd omkring.

Nedenfor finder du et udvalg af nogle af de produkter, vi kan tilbyde dig til dit arbejde i haven, drivhuset eller parken.

Kan du ikke finde det, du leder efter, så giv os et kald på 87 281 281.

Fuglekasser og insekthoteller

Fuglekasser og insekthoteller

Vil du gerne give fuglene bedre betingelser for at slå sig ned i netop din have? Så bør du helt sikkert overveje at investere i et fuglehus.

Hos HD 2412 finder du et stort udvalg af fuglehuse i træbeton fra det tyske kvalitetsmærke Schwegler. Fuglehusene fra Schwegler er diskrete og falder godt i med omgivelserne både sommer og vinter.

Vis mig mere

Opbinding

Her ser du alle vores produkter, der kan hjælpe dig med at lave en effektiv opbinding, og som samtidig er skånsomme over for dine træer, planter og blomster.

Opbinding af træer kan skade stammen, så det bør kun gøres, når det er nødvendigt at give rødderne ro til at vokse.

Vis mig mere

Hegnspæle og vandrør

Står du overfor at skulle sætte et hegn op fra bunden, og er du på udkig efter en leverandør af kvalitetssikre materialer, som kan være din garanti for et robust hegn, der holder i mange år? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos HD 2412 finder du nemlig et stort udvalg af både hegnspæle og vandrør i kraftig kvalitet, som er hele fundamentet for et vellykket hegn.

Vis mig mere
Haveredskaber

Haveredskaber

Haveredskaber

Her finder du alle redskaber til haven, planteskolen, anlægsgartneri og plantning af træer.

Vis mig mere

Regntøj

Undgå at blive våd når du skal arbejde i skov, plantage eller juletræer, eller når du skal på jagt.

Vi har ekstra kraftigt regntøj, som kan holde til mange timers hårdt arbejde hver dag. Vi kalder vores kraftige regntøj for Heavy Duty.

Her finder du både regnbukser, regnoveralls, regnben og waders. Du finder også regnjakker og regnbusseronner. Det meste af vores regntøj er i farven grøn, men nogle af modellerne fås også i orange eller med orange felter, så du nemmere kan ses i træerne.

Vis mig mere

Håndsakse og beskæresakse

Vi har et stort udvalg af havesakse, håndsakse og beskæresakse fra både Felco, Wolf og Löwe og kan hurtigt levere reservedele som fx. nye skær eller fjedre, hvis din saks skulle ske at gå i stykker.

Vores beskæringssakse holder sig skarpe længe, men vil du holde din saks i topform efter lang tids brug, så kan vi også levere slibesten og slibestål til dig.

Vis mig mere

Se et udvalg af vores udstyr til vedligeholdelse og pleje af grønne områder