Logo

Velkommen til vores webshop!

Forsendelsesland: Danmark | DKK

Vælg et andet forsendelsesland

Besøg en af vores andre webshops

/Files/Images/Ecom/Juletræsnet/Juletræsnet_kategori.jpg

Problemfri sæson med kvalitetsnet

Brug af kvalitetsnet lønner sig især i højsæsonen, hvor nettet skal løbe perfekt gennem tragten, og træerne transporteres stramt pakket og godt beskyttet.

Vælg juletræsnet med udgangspunkt i din afsætningskanal

Salg via grossist

Hvis dine træer skal afsættes via grossist, og dermed skal pakkes og eksporteres på paller, er det nødvendigt, at du vælger net i en robust og kraftig kvalitet. HD 2412 anbefaler, at du bruger Nova VacuNet, når dine træer skal eksporteres.

Juletræsnet til netmaskiner

Hvis du bruger hydrauliske pakkemaskiner som fx CompacTree eller Bredsgård anbefaler vi også, at du bruger Noca VacuNet. Den løbende effektivisering og rationalisering på maskinsiden stiller store krav til nettets kvalitet og ensartethed.

Nova VacuNet er blevet anvendt på pakkemaskiner gennem årtier, og har sikret en problemfri pakning af millionvis af træer, både ved flere håndteringer i marken og på pakkepladsen. Nova VacuNet lagerføres fra Ø20 op til Ø120.

Salg på stadepladser og gårdsalg

Sælger du træerne direkte fra en stadeplads eller gårdsalg, anbefaler vi dig vores Triwi juletræsnet. Triwi juletræsnettet er et populært, holdbart og økonomisk net. Kvaliteten på dette net gør, at det sagtens kan holde til at blive håndteret et par gange fra salgspladsen til kundens hjem.

Hvor meget net skal jeg bruge?

Det kan være svært at gennemskue, hvor meget juletræsnet, der er behov for. Vi har derfor udviklet en netberegner, som kan regne ud hvor meget net, du ca. skal bruge.

Klik her for at beregne, hvor mange meter net du har brug for.

Stort udvalg af juletræsnet hos HD 2412

Du kan finde et stort udvalg af juletræsnet hos HD 2412.

I vores sortiment vil du finde juletræsnet i mange forskellige størrelser bl.a. Ø20, Ø25, Ø28, Ø31, Ø34, Ø40, Ø45, Ø55, Ø65, Ø90 og Ø120.

Hvilken størrelse, du skal vælge, afhænger naturligvis af størrelsen på dine træer. Før bestilling anbefaler vi, at du kontrollerer diameteren på dine tragte, så vi sikrer os, at du bestiller de korrekte størrelser net.

Mangler du en tragt, eller er det ved at være på tide at få opdateret dit udstyr?

Se vores udvalg af juletræstragte her.

Kontakt HD 2412

Hos HD 2412 har vi lang erfaring og stor faglighed inden for salg og rådgivning til juletræsbranchen. Overordnet set er det helt essentielt for vores forretning, at vi kan stå inde for de produkter, vi har i vores sortiment. Vores sortiment af juletræsnet er ingen undtagelse.

Er du stadig i tvivl om, hvilket juletræsnet, der passer bedst til dit formål? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefonerne til at rådgive og vejlede dig.

Kontakt os på tlf. 87 281 281. 

/Files/Images/Ecom/Medarbejdere/Personale samlet-4.jpg

Del denne